Požadavky a možnosti aplikace nového standardu ISO 22000

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Kurz zařazen do kategorií kurzů na míru
Manažerské kurzy Kurzy na míru
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    439377

Popis kurzu na míru Požadavky a možnosti aplikace nového standardu ISO 22000

Určeno pro

Manažery kvality a odpovědné pracovníky v potravinářském průmyslu, dodavatele obchodních řetězců, dále je určen všem organizacím, které mohou svými dodávkami ovlivnit bezpečnost potravin.


Cíle kurzu

Seznámit účastníky s normou ISO 22000, která specifikuje požadavky na systém řízení bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin přinést aktuální informace a praktické zkušenosti přednášejících se systémy v potravinářských firmách.

Program kurzu

  • Vysvětlení nové situace v oblasti certifikace v potravinářských dodavatelských prostředcích

  • Výklad struktury a požadavků standardu ISO 22000

  • Návaznost na další standardy v potravinářství – EFSIS, BRC, IF

  • Požadavky obchodních řetězců – v závislosti na aktuálním vývoji situace

  • Zavádění systémů řízení jakosti v potravinářství