Základy systému kritických bodů (HACCP)

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Kurz zařazen do kategorií kurzů na míru
Manažerské kurzy Kurzy na míru
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    439376

Popis kurzu na míru Základy systému kritických bodů (HACCP)

Určen pro

Vedoucí pracovníky v potravinářských podnicích a zaměstnance zodpovědné za fungování systému kritických bodů.

 

Cíle kurzu

Ukázat praktické aplikování systému kritických bodů v potravinářské výrobě a zapojení systému kritických bodů do systémů řízení jakosti. Účastníci kurzu se seznámí s rozdíly certifikovaného a necertifikovaného HACCP.


Program kurzu

  • Základy systému kritických bodů HACCP

  • Praktické ukázky dokumentace kritických bodů

  • Certifikovaný systém kritických bodů

  • Integrace s ISO 9001:2000 a budoucnost ISO 22000

  • Rozpracování systému kritických bodů při využití standardů BRC a IFS