Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz. Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Popis kurzu na míru GASTRONOMIE VÍNA A ITALSKÉ KUCHYNĚ
Tento kurz se skládá ze 4 vyučovacích hodin standardního jazykového kurzu plus 2 soukromé semináře zaměřené na studium gastronomie denně. Kurz je věnován studentům, již se zajímají o gastronomii, a to buď z laických nebo profesních důvodů.
Studijní program se zaměřuje na tuto velmi důležitou oblast italské ekonomie; snaží se poskytnout studentům nejčastěji používanou slovní zásobu, včetně odborných termínů. Kurz se zabývá hlavními recepturami celonárodní i regionální italské kuchyně, popisem typických produktů a nejčastěji používaných gastronomických příprav, posuzujíce nejdůležitější klasickou i moderní kuchařskou literaturu. Rovněž nás krátce seznámí s historií italské kuchyně.
Kurz představuje pestrou škálu italských vín, jež jsou specifická pro každý region zvlášť, včetně rozdílů mezi jednotlivými technologiemi. Nápomocí k vstřebání základní technické slovní zásoby a výrazů, jsou na toto zaměřená cvičení a diskuse. Na žádost studentů může být do kurzu zahrnuta návštěva nákupních center, tradičních hospůdek, restaurací a potravinářských velkovýrobců. Kurz může být propojen s praktickým kurzem vaření a degustací vín realizovaný při odborné škole.