GASTRONOMIE VÍNA A ITALSKÉ KUCHYNĚ

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Kurz zařazen do kategorií kurzů na míru
Ostatní kurzy Kurzy na míru
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    103496

Popis kurzu na míru GASTRONOMIE VÍNA A ITALSKÉ KUCHYNĚ

Tento kurz se skládá ze 4 vyučovacích hodin standardního jazykového kurzu plus 2 soukromé semináře zaměřené na studium gastronomie denně.
Kurz je věnován studentům, již se zajímají o gastronomii, a to buď z laických nebo profesních důvodů.

Studijní program se zaměřuje na tuto velmi důležitou oblast italské ekonomie; snaží se poskytnout studentům nejčastěji používanou slovní zásobu, včetně odborných termínů.
Kurz se zabývá hlavními recepturami celonárodní i regionální italské kuchyně, popisem typických produktů a nejčastěji používaných gastronomických příprav, posuzujíce nejdůležitější klasickou i moderní kuchařskou literaturu.
Rovněž nás krátce seznámí s historií italské kuchyně.

Kurz představuje pestrou škálu italských vín, jež jsou specifická pro každý region zvlášť, včetně rozdílů mezi jednotlivými technologiemi. Nápomocí k vstřebání základní technické slovní zásoby a výrazů, jsou na toto zaměřená cvičení a diskuse.
Na žádost studentů může být do kurzu zahrnuta návštěva nákupních center, tradičních hospůdek, restaurací a potravinářských velkovýrobců. Kurz může být propojen s praktickým kurzem vaření a degustací vín realizovaný při odborné škole.