INDIVIDUÁLNÍ PROFESNÍ DIAGNOSTIKA

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    480113

Popis poradenství INDIVIDUÁLNÍ PROFESNÍ DIAGNOSTIKA

Samozřejmým doplňkem naší poradenské nabídky je možnost využití diagnostických služeb. Použití diagnostiky v kontextu personálního poradenství však chápeme pouze jako podpůrný nástroj, proto se zaměřujeme výhradně na posuzování jednotlivých pracovně vztažných charakteristik osobnosti s cílem zmapovat silné a slabé stránky testované osoby, které jsou významné pro jeho pracovní uplatnění.


Primárním výstupem individuálních diagnostických vyšetření je doporučení činností, pro které mají klienti nejlepší předpoklady. Poznání vlastních silných a slabých stránek může být rovněž zdrojem zajímavých podnětů pro osobní růst.


Firemním klientům poskytnou výstupy z diagnostických šetření užitečné nástroje na podporu rozhodování v oblasti náboru a výběru, rozvoje či retence pracovníků.


Používáme výhradně standardizované diagnostické metody, samozřejmostí jsou individuální konzultace nad výsledky jednotlivých testů a následné vypracování písemné zprávy dle požadavků zadavatele.

Podle požadavků klienta lze doporučit dílčí testy nebo sestavit vhodnou testovou baterii.


Délka administrace je závislá na individuálním tempu testovaných osob – vyplnění jednoho testu trvá zhruba 1-1,5 hodiny, u testových baterií je třeba si vyhradit přibližně 4-6 hodin. Testy je možné administrovat individuálně či skupinově (např. v rámci assessment či development center).